cine suntem

Eat IT – casual gourmet kitchen, atelierul de bun gust din inima Oradiei

 

Bine ai venit la Eat IT, o oază a bucătăriei gourmet unde pasiunea pentru gust și calitate se întâlnesc!

Descoperă o explozie de arome autentice, savurate la fiecare pas cu fiecare preparat, atent lucrat din cele mai fine ingrediente pentru o experiență culinară de excepție.

Echipa bucătăriei, condusă de Lucian Balea, head chef cu o bogată experiență internațională, îmbină tradiția cu inovația, folosind diverse tehnici de gătit care transformă fiecare preparat într-o operă de artă.

La Eat IT, vă oferim pastele noastre proaspete făcute chiar în restaurantul nostru, pentru o autenticitate și prospețime de neegalat.

De asemenea, suntem dedicați să vă surprindem simțurile cu preparatele gătite la grillul nostru cu cărbuni, oferindu-vă o aromă unică și o textură inconfundabilă.

La Eat It, fiecare masă devine o călătorie culinară care aduce în prim-plan bucate savuroase, gătite cu pasiune și atenție la detalii.

Te invităm să explorezi bucatele noastre delicioase și să te bucuri de arta gastronomică la Eat IT, unde diversitatea tehnicilor de gătit și prospețimea ingredientelor fac din fiecare masă o experiență memorabilă a gustului!